RĂZBOIUL BATE LA UȘĂ: SUTE DE TANCURI RUSEȘTI AU TRECUT GRANIȚA MOLDOVEI AZI DIMINEAȚĂ

RĂZBOIUL bate la ușă. RUSIA, pregătită de INVAZIE! DOVADA care demonstrează PLANUL SECRET al lui PUTIN.


Imagini din luna noiembrie arată sute de tancuri rusești de luptă la o noă bază militară la periferia Kamensk-Shakhinsky.    


Baza militară se află la doar 80 kilometri de Chișinău, pe teritoriul Transnitriei. Imaginile arată sute de tancuri de luptă, precum T-64 și T-62M, în timp ce o mie de camioane militare, sisteme de artilerie și cisterne sunt staționate în baza militară din Transnistria .
Rusia și-a extins forțele pe malul stîng al Nistrului azi dimineață, iar în prezent tancurile prezente reprezintă cea mai mare amenințare militară din 2019.

Șeful serviciului vamal Muzhenko a declarat că trupele rusești se află la „cel mai înailt nivel” din 2013, cînd Moscova a anexat Crimmea și apoi a dislocat forțe în estul Ucrainei.
„În fața noastră este un agresor fără limite legale, morale sau de altă natură”, a spus el. „Este foarte dificilă predicția momentului în care vor începe acțiuni de luptă împotriva Moldovei.”, a mai spus acesta.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 3

AND
AND 11 June 2019 12:47
Faorte bine sper sa vina si cele americane din partea opusa pentruca tancurile rusilor demult e timpu sa se intoarca pe teritoriul Russiei.
Ион
Ион 11 June 2019 13:28
Афтару антресоль на голову упала?...щачем постить откровенный бред?

Анна
Анна 11 June 2019 15:37
Надоели уже эти провокационные высказывания против России. Россия спасает, помогает тем, кто просит помощи. Зачем выставлять Россию как агрессора ? Задолбали уже ?