SFÂRȘITUL LUMII A ÎNCEPUT...PLOILE AU PUS STĂPÂNIRE PE ÎNTREGUL GLOB, IAR ESTUL AFRICII A ÎNCEPUT SĂ SE DESPRINDĂ DE RESTUL CONTINENTULUI...

Un expert avertizează că urmează o catastrofă inevitabilă care se va solda cu dispariția a 100 de orașe importante pentru economia lumii. Declarațiile și argumentul unui glaciolog și climatolog canadian creează controverse și declanșează avertismente globale. Shawn Marshall spune că unele orașe sunt pe cale DE DISPARITIE ca urmare a creșterii nivelului mărilor si oceanilor in urma ploilor abundente care a pus stapinire pe intreg globul pamintesc, si topirea ghetarilor care a inceput in urma schimbarilor climatice.

Marshall subliniază că locuitorii orașelor și comunităților de pe coastă vor fi forțați să migreze în locuri mai sigure, deoarece sunt predispuși să dispară și este un fenomen inevitabil și ireversibil.
Potrivit estimărilor sale, acestea vor disparea in curind, iar cele care vor fi ferite de dezastru, vor trebui să primească refugiații și pe cei afectați cărora le va lua câțiva ani pentru a-și restabili viața.
Glaciologul a subliniat că principalele orașe din lista de o sută sunt Rio de Janeiro, Cartagena, San Andrés, Londra, New York, Miami, Beijing și Shnagai. Acestea nu sunt singurele, deoarece probabilitatea dispariției Canadei, a Rusiei, a Norvegiei și a intregului continent AFRICA cauzează alertă.     
Dezastrul deja a inceput si acesta loveste cu ploile abundente pe intregul Glob.
Partea de est a continentului african a început sa se desprindă de restul uscatului. Procesul de separare a inceput in urma ploilor care nu se opresc de o luna, Africa va rămâne fără emblematicul ei „corn”.

Geologii cunosc acest fenomen, dar spun ca are loc mult mai rapid decat se asteptau, scrie The Independent. Efectele au început sa fie evidente. O sosea aglomerata din Kenya, Mai Mahiu, s-a fisurat, aceasta a luat viata mai multor persoane dupa ce au gazut in gol cu tot cu masini.Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0