COSTI DIȚĂ, (GIANI LAS FIERBINȚI) A MURIT AZI DIMINEAȚĂ PE PATUL DE SPITAL...

Costantin Diță a fost internat la Spitalul Floreasca cu citeva zile in urma și se află sub supraveghere medicală permanentă, iar fanii și prietenii săi așteaptau cu mare nerăbdare informații care să transmită că starea de sănătate a artistului este mai bună.

Însă azi dimineață a fost făcut anunțul public, de către soția sa Oana Raluca, precum că Constantin Dita nu mai este in viață acesta a facut un stop cardiac aflânduse in comă.

Medicii de la spitalul Floreasca au făcut tot posibilul, însă nu au reușit să-i păstreze viața avea inima prea slaba...

Nu lau ajutat nici rugăciunile apropiaților Noi faceam acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, erau foarte mulţi care faceau chestia asta şi speram că Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândeam că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Am sperat pană in ultimul moment însă nu a fost destul și l-am pierdut...a declarat Oana Raluca în cadrul unui interviu.


Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0