TRENUL DE PE RUTA BUCUREȘTI-TIMIȘOARA A DERAIAT ÎN APROPIERE DE GARA CRAIOVA, 35 DE PERSOANE AU MURIT ȘI 67 SUNT RĂNITE...

Locomotiva şi opt vagoane ale unui tren de călători au deraiat, azi dimineata, la câteva minute de la plecarea din Gara Craiova, 35 de persoane au murit si mai multe fiind duse la spital în urma accidentului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.30, în dreptul localităţii doljene Cârcea. Opt vagoane şi locomotiva trenului accelerat 1692, care se îndrepta de la Timişoara la Bucureşti, au deraiat.

Cei aproximativ 340 de pasageri care se aflau în garnitură au fost evacuaţi din tren cu ajutorul jandarmilor, printre ei se numara si 35 de persoane decedate si alte 67 ranite, unii călători au spus că a durat circa 20 de minute până au reuşit să iasă din tren, vagoanele fiind răsturnate pe o parte, iar multe dintre ele fiind aruncate la câţiva metri distanţă de calea ferată.

Subsecretarul de stat din Ministerul Transporturilor Constantin Axinia a declarat, azi, că din primele informaţii ar rezulta că deraierea trenului de călători s-ar fi produs din cauza lipsei unor şuruburi care fixau bucăţile de şină în zona unde a avut loc accidentul.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0